«Instagram your city»

L’Escala, Besalú, Palamós i Cassà de la Selva organitzen concursos d’instagramers


MARç 2014

Es crea la galeria fotogràfica digital instagram.costabrava.org, una plataforma del Patronat de Turisme Costa Brava Girona per emmagatzemar, publicar i compartir totes les fotografies realitzades pels participants en la campanya «Instagram your city» des de gener de 2013.

La plataforma funciona també com a calendari i formulari d’inscripció per als usuaris. Actualment conté 16.641 fotografies fetes per 480 usuaris participants en els diversos concursos fotogràfics i també les fotografies guanyadores de cada edició.

El mes de maig s’ha organitzat l’activitat promocional «Instagram your city» als municipis turístics de l’Escala (220 participants, 2.663 fotografies i 76.476 usuaris han vist les fotografies), Besalú (89 participants, 978 fotografies i 35.098 usuaris han vist les fotografies), Palamós (81 participants, 1.190 fotografies i 36.196 usuaris han vist les fotografies) i Cassà de la Selva (76 participants, 1.010 fotografies i 31.023 usuaris han vist les fotografies).

Durant el mes de juny hi ha programats cinc concursos «Instagram your city»: 1 de juny a Cadaqués, 8 de juny a Torroella de Montgrí, 9 de juny a Setcases, 15 de juny a Lloret de Mar i 29 de juny a Tossa de Mar.

Es pot participar i seguir l’activitat a les xarxes socials Costa Brava i Pirineu de Girona. Els guanyadors dels premis de cada concurs es publiquen al canal d'Instagram @costabravapirineu amb l’etiqueta #InCostaBrava.

L’activitat «Instagram your city» és una nova fórmula de promoció i difusió dels atractius turístics de les poblacions turístiques de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona a les xarxes socials impulsada pel Patronat de Turisme.