Notícia del Butlletí Març 2014

Instagram Your City

Segona campanya «Instagram your city» amb la participació de 38 municipis.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, els vuit consells comarcals gironins i nombrosos municipis de la demarcació de Girona impulsen la segona campanya «Instagram your city» amb un nou cicle de concursos fotogràfics a la xarxa social Instagram per dinamitzar turísticament les destinacions.

InstaPalauSavardera

La població de Palau-saverdera va acollir el primer dels concursos el dissabte 29 de març, amb motiu la segona edició de la Tapa Verdera, en el qual van participar 100 persones, que van publicar 500 fotografies i van visualitzar 35.596 usuaris.

Els propers concursos tindran lloc el mes d’abril a Empuriabrava (12 d’abril), la Bisbal d’Empordà (18 d’abril), Capmany (19 d’abril), Hostalric (20 d’abril), Cornellà del Terri (21 d’abril), Caldes de Malavella (26 d’abril) i Campllong (27 d’abril).

Es pot veure el calendari «Instagram your city 2014» a http://instagram.costabrava.org/, i participar o seguir l’activitat a través dels perfils @costabravapirineu i l’etiqueta oficial de cada concurs #Insta(nommunicipi) i #InCostaBrava.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona