IGTM, la fira més important de golf d’abast mundial

L’oferta turística de golf de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es promociona en la primera fira mundial especialitzada en viatges de golf: International Golf Travel Market (IGTM).


MARç 2014

Del 16 al 19 de novembre el Club de Màrqueting de Golf Costa Brava Pirineu de Girona, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ha participat en la fira de golf més important del món, l’International Golf Travel Market (IGTM) presentant a professionals del sector i el conjunt de l’oferta de golf de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.
En l’edició d’enguany, el Patronat de Turisme ha estat un dels cinc copatrocinadors de l’esdeveniment i ha fet palesa aquesta col•laboració amb una presència destacada de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona en l’espai de la IGTM.

El 18 de novembre el Patronat de Turisme va organitzar una presentació adreçada a 61 operadors turístics de golf assistents en la qual es va presentar la destinació i l’oferta turística de golf de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Al final de la presentació es va oferir un còctel als assistents i es van sortejar estades a la demarcació de Girona.

El Club de Màrqueting de Golf Costa Brava Pirineu de Girona ha participat a la fira anual especialitzada en viatges de golf més important de tot el món, l’International Golf Travel Market (IGTM), amb un espai propi dins l’estand de Turisme de Catalunya emplaçat al Centre de Conferències de Màlaga.

Durant quatre jornades els organitzadors de la mostra IGTM van programar nombroses activitats com clínics, conferències, seminaris i entrevistes de treball (workshop) entre proveïdors i compradors, prèvia cita concertada.

Les empreses de la demarcació presents en aquesta fira professional van ser: Silken Park Hotel San Jorge, PGA Golf de Catalunya, Empordà Golf Resort, Resort Peralada, La Costa Golf & Beach Resort, Pitch & Putt Gualta, Club Golf d’Aro-Masnou i el Club de Màrqueting de Golf Costa Brava Pirineu de Girona del Patronat.