Notícia del Butlletí Maig 2016

IAGTO Costa Brava Trophy

La Costa Brava es posiciona com a destinació consolidada en el mercat del golf amb la celebració del IAGTO Costa Brava Golf Trophy 2016

Amb motiu de la commemoració de l’Any del Golf i de la Gastronomia a la Costa Brava, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va impulsar l’organització de l’esdeveniment IAGTO Costa Brava Trophy 2016 amb el suport de la IAGTO, l’Associació de Camps de Golf de Girona, i l’Agència Catalana de Turisme.

Del 23 al 26 de maig, la Costa Brava va esdevenir el focus internacional de la indústria turística del golf amb la participació de delegats i representants de les vuitanta principals operadores turístiques de vint-i-tres països i una cinquantena d’empreses turístiques i del sector catalanes. Aquest esdeveniment perseguia generar oportunitats de negoci entre els participants i contribuir al posicionament internacional de la marca Costa Brava.

El programa d’activitats i actes del IAGTO Costa Brava Golf Trophy 2016 va incloure sis viatges de familiarització dirigits als operadors per tal de donar a conèixer les potencialitats de la destinació per a la pràctica del golf, una jornada de workshop entre operadors i empresaris catalans i una jornada de competició al camp PGA Catalunya Resort. En el decurs de l’esdeveniment, es van organitzar diversos actes en espais d’interès de la demarcació per divulgar la gastronomia gironina.

Segons un estudi encarregat pel Patronat de Turisme, la xifra de turistes que vénen a jugar a golf a Girona es troba entorn dels 103.000 visitants.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona