Notícia del Butlletí Novembre 2014

Golf a la Costa Brava

La Costa Brava es postula per acollir la Ryder Cup 2022

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onze institucions, organismes i empreses, entre els quals hi ha la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona; els ajuntaments de Caldes de Malavella, Girona i Barcelona; la federació catalana de golf i l’espanyola, i el Consell Superior d’Esports (CSD), a més del PGA Catalunya Resort, treballen conjuntament en l’elaboració del dossier que serà presentat al Comitè de Selecció de la Ryder Cup Europe abans del 30 d’abril de 2015 per l’obtenció del torneig més important del món de golf, la Ryder Cup 2022.

La Ryder Cup, que va néixer l’any 1927 amb caràcter biennal, és la competició de golf més important del món entre els equips d’Europa i dels Estats Units, i té un impacte econòmic estimat de 140 milions i una mitjana de 60.000 visitants diaris, dels quals el 60% són estrangers, durant la competició. El torneig, de tres dies de durada, és equiparable a competicions esportives de màxim nivell com ara les Olimpíades o la Super Bowl americana. L’organització de la Ryder Cup 2022 se la disputen sis països europeus, entre els quals hi ha Alemanya, Àustria, Itàlia, Portugal, Turquia i Espanya.

Per a la destinació Costa Brava és una magnífica oportunitat per posar en valor els vuit camps de golf del Club de Màrqueting de Golf del Patronat de Turisme i per projectar-se a nivell mundial.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona