Girocàmping 2013

El sector del càmping gironí pren impuls amb la fira Girocàmping 2013


MARç 2014

El mes de març la ciutat de Girona acollirà Girocàmping 2013, una de les fires més importants adreçades al sector del càmping que es fan al sud d’Europa i que, ara per ara, és l’única de les seves característiques a Catalunya i l’Estat espanyol.

La primera edició de Girocàmping té el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Ajuntament de Girona, i neix com una fira sectorial amb grans expectatives, després que els seus organitzadors hagin realitzat un treball profund i un important esforç de conceptualització, planificació i difusió.

En virtut d’un conveni de col·laboració, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Associació de Càmpings de Girona fa anys que treballen plegats en accions de promoció i difusió. D’aquest conveni es desprèn un seguit d’actuacions promocionals, comercials i de comunicació com ara campanyes publicitàries en mitjans escrits i digitals europeus; campanyes de posicionament del portal web i la central de reserves; l’edició anual de la Guia de Càmpings de la Costa Brava i el Pirineu de Girona; l’organització de viatges de premsa i la participació a les principals fires especialitzades del sector a ciutats europees com ara Düsseldorf, Utrecht, Stuttgart, Anvers i Brussel·les. La cooperació entre les dues entitats és estreta i es fonamenta en l’aprofitament de sinergies i la suma d’esforços promocionals.

El Patronat de Turisme participarà al Girocàmping 2013 amb un espai propi, en el qual es donaran a conèixer als visitants els encants i atractius de tot el territori, perquè és un sector amb un gran potencial i molt de recorregut.