Notícia del Butlletí Abril 2014

Gerunda Fuga

Dotze establiments gironins creen un tractament corporal estètic propi.

Gerunda Fuga, que significa «escapada a Girona», és un tractament corporal estètic que s’ofereix als clients exclusivament a dotze establiments –hotels, spas i balnearis– membres del Club de Màrqueting de Salut i Bellesa del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona.

Estem parlant d’un tractament relaxant i de descàrrega emocional de noranta minuts de durada que constitueix tota una experiència sensorial, creada pas a pas per un ampli equip de professionals gironins del sector de la bellesa i del benestar. Aquest tractament s’inspira en els valors i en els atributs de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, als quals es vincula.

Els dotze establiments que ofereixen Gerunda Fuga són l’hotel Resguard dels Vents, l’hotel Grèvol, el balneari Vichy Catalán, el balneari Prats, l’hotel Golf Peralada Wine & Spa, l’hotel Guitart Monterrey, l’Institut GEM, el Gran Hotel Reymar, l’Hipòcrates Curhotel, el Silken Park Hotel San Jorge, l’hostal Empúries i l’hotel Terraza.

El tractament disposa d’un web específic, http://gerundafuga.costabrava.org/, amb el qual es dóna a conèixer i es comercialitza, ja sigui directament des de cada establiment o per mitjà d’agències de viatge especialitzades.

Karel Noppe
© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona