Fòrum Empresarial Catalunya-Rússia

Vuit entitats i empreses turístiques gironines participen al fòrum d’intercanvi empresarial entre empreses catalanes i russes.


MARç 2014

El 31 d’octubre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar al fòrum d’intercanvi empresarial entre Catalunya i Rússia, que va tenir lloc a Moscou, amb un espai on va mantenir reunions de treball amb els principals operadors turístics russos, entre els quals hi havia Natalie Tours, Tez Tours, Coral Travel, Pegas i la companyia aèria Transaero. La voluntat de l’activitat era  continuar comercialitzant els productes turístics de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona entre les principals agències majoristes de la Federació Russa.

En el decurs del Fòrum, concretament l’1 de novembre, va tenir lloc el Workshop de Turisme, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, en el qual vuit entitats i empreses turístiques gironines –Lloret Turisme, Ajuntament de Girona, Gran Casino Costa Brava, Hostal La Gavina, Hotel Aiguablava, Hotel Spa Terraza, Mas de Torrent i el mateix Patronat– es van reunir amb operadors i agents de viatges russos.

L’acció va finalitzar amb un sopar gastronòmic a Moscou elaborat pel restaurant Àbac i anomenat La nit del turisme de Catalunya. Van assistir-hi més d’un centenar de convidats entre els quals hi havia autoritats catalanes desplaçades al Fòrum Empresarial i autoritats de Moscou.