Formació Turisme 360°

Noves sessions i tallers formatius per als professionals del sector turístic centrats en comunicació, màrqueting digital i comercialització.


FEBRER 2024

S’inicia la 14a edició del curs de formació Turisme 360° impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i dirigit als professionals del sector turístic de la demarcació de Girona. El programa té per objectiu transferir coneixement, apostar per la innovació i fomentar la competitivitat. Al març es programen tres sessions centrades en temàtiques com la comunicació persuasiva, el màrqueting digital i la creació de contingut a la xarxa TikTok.

A més del programa Turisme 360° i de manera complementària, el Patronat de Turisme va participar en diverses sessions formatives organitzades per l’Agència Catalana de Turisme, dedicades a tractar la sostenibilitat i l’accessibilitat en turisme per a alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Girona, a divulgar els projectes de cicloturisme de la destinació entre representants de la comarca del Matarranya (Franja de Ponent, Aragó) i, finalment, a difondre la línia d’ajuts que la Generalitat de Catalunya destina al sector per reduir la petjada hídrica per a allotjaments turístics.

Clica aquí per accedir al programa de formació Turisme 360° i inscriure’t-hi.

...