Formació professional

Un total de 139 professionals del sector turístic participen en el programa de formació professional «Turisme 360°» l’últim quadrimestre.


DESEMBRE 2023

En el marc de la 15a edició del programa de formació «Turisme 360°», impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’entitat va organitzar sis sessions i tallers, presencials i a distància, dedicats a la xarxa social TikTok, a la creació d’experiències turístiques i també a la sostenibilitat, dirigits a millorar la competitivitat d’empreses i professionals, transferir nous coneixements sobre comercialització i promoció i, també, propiciar el networking entre professionals.

Entre les sessions més destacables hi havia el taller sobre «Disseny d’experiències turístiques per a infants i famílies», que va comptar amb 18 participants, i la sessió «Estalvia energia i diners a la teva empresa», amb 25 assistents.

El març del 2024 es reprendrà la programació formativa amb cursos enfocats a la comunicació, la digitalització i innovació, la sostenibilitat i inclusió, la creació de sinergies i la creació de producte i comercialització.

Consulta el programa de formació.

...
...