Formació

Una seixantena de professionals del sector turístic participen en quatre sessions de formació durant el mes de març i es programen noves formacions per a l’abril.


MARç 2023

En el marc de la 14a edició del programa de formació «Turisme 360°», impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el 2 de març va tenir lloc la sessió «Creació de producte i comunicació», en la qual es van inscriure 13 professionals. Seguidament, el 16 de març, es va celebrar el taller «La sostenibilitat en el turisme. Com ens hi posem?», també amb 13 inscrits. El 23 de març, va tenir lloc la sessió «Tendències de futur del turisme familiar», amb 14 participants. Finalment, el 27 de març es va celebrar a Espolla el taller «Creació i comercialització de producte oleoturístic», amb la participació de 16 professionals. 

Pel que fa a la programació formativa d’abril, se celebraran formacions a distància: «Com posicionar Girona Costa Brava per a la captació d’esdeveniments d’automoció», «Google Analytics 4. Un món sense cookies» i «La intel·ligència artificial aplicada al nostre lloc de treball». Les inscripcions als cursos ja estan obertes.

Clica per accedir al programa de formació i inscriure-t’hi.

...
...
...