Formació 2.0

Durant el mes de desembre es van programar dos nous tallers de formació professional del programa Turisme 360º.


MARç 2014

Dimecres, 4 de desembre: «La publicitat a Internet aplicada al sector turístic», a càrrec de Montse Peñarroya, CEO a Quadrant Alfa, investigació i formació en màrqueting digital, va reunir 33 assistents. En aquesta sessió es van tractar totes les fórmules publicitàries presents a Internet amb els diversos formats publicitaris (bàners, textos, Rich Media, etc.), les diferents formes de tarifació publicitària (CPC, CPM, CPL, etc.), i es va incidir específicament en la publicitat a Google, Facebook i Twitter, així com també als principals portals de publicitat per afiliació. El taller va finalitzar amb l’anàlisi dels resultats de la publicitat amb Google Analytics.

Dimecres, 18 de desembre: «Introducció al turisme jueu. Les tendències d’aquest mercat», a Alp, la Cerdanya. Sessió dedicada al coneixement del mercat israelià. Hi va haver una part destinada als operadors turístics, en la qual un operador israelià va exposar les necessitats i gustos dels turistes israelians; en una segona part es van explicar les tendències turístiques d’aquest mercat. Prop de quaranta professionals del Pirineu van participar en la jornada.

La propera sessió formativa, «L’accessibilitat en l’àmbit turístic», es durà a terme a Olot el 28 de gener.

Inscripció als tallers a www.costabrava.org/jornades. Les places són limitades (40 persones per taller) i la inscripció a cada taller té un cost de 55 euros (38 euros per taller per als membres de clubs de producte del Patronat de Turisme).