Notícia del Butlletí Desembre 2010

Flickr: un gran banc d’imatges

El canal Flickr en línia de la Costa Brava i el Pirineu de Girona ja comparteix més de 3500 fotografies.

El Patronat de Turisme utilitza el canal social Flickr per interaccionar, recollir i intercanviar fotografies d’espais, monuments, esdeveniments naturals, activitats culturals, etc., entre els usuaris de la comunitat.

Al desembre de 2010 ja hi ha més de 3500 fotografies compartides de gran qualitat pels membres de la comunitat Costa Brava i Pirineu de Girona –les quals també reben comentaris d’altres usuaris– i una galeria pròpia amb 253 imatges relacionades amb els clubs de Golf i Wellness, esdeveniments com el Campionat del Món de Windsurf, el Tour Fricandó Matiner de RAC105 i la Costa Brava i el Pirineu de Girona. www.flickr.com/costabravapirineudegirona

El Patronat de Turisme continua dinamitzant el canal fotogràfic de la destinació gironina mitjançant la vinculació del canal propi de Flickr a altres canals de comunicació 2.0 que gestiona l’entitat (Facebook i Twitter) i d’aquesta manera alimentar l’intercanvi de fotografies i potenciar el tràfic entre les diferents xarxes socials. D’aquesta manera s’afavoreix l’augment del nombre de visites, contactes i noves insercions.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona