Fitur 2023

L’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona present a Fitur per consolidar el mercat estatal i recuperar l’internacional.


GENER 2023

Del 18 al 22 de gener va tenir lloc la 43a Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur), en la qual el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar juntament amb els municipis de Blanes i Lloret dins de l’estand de Catalunya. 

L’entitat disposava de dos punts des d’on es divulgava el conjunt de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre professionals del sector i visitants, així com les novetats quant a productes i serveis turístics per a la temporada 2023. 

En el decurs de les tres jornades del certamen dirigides exclusivament als professionals del sector, els representants gironins tenien programades una quarantena de reunions i trobades amb representants d’agències operadores de viatges internacionals (Jet2Holidays, TUI, Viajes El Corte Inglés, entre d’altres), portals de viatges i cercadors (eDreams, Tripadvisor, Lastminute, Atrápalo i Skyscanner), empreses organitzadores d’esdeveniments (Sports Agency) i mitjans de comunicació i grups editorials (RBA, Condé Nast, Hosteltur, entre d’altres), amb l’objectiu d’establir contacte i estudiar propostes de col·laboració i projectes per desenvolupar. 

Enguany el Patronat de Turisme també va assistir per primera vegada a Fitur Sports i Fitur Cruises, espais específics per promocionar l’oferta de turisme esportiu de la demarcació de Girona i la marca Costa Brava Cruise Ports entre els professionals, respectivament.

...
...
...