Fitur 2022

L’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona arriba al Fitur de Madrid per consolidar el mercat estatal i recuperar l’internacional.


GENER 2022

Del 19 al 23 de gener, va tenir lloc la 42a Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur), en la qual el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar juntament amb els municipis de Blanes, Lloret i Castell-Platja d’Aro dins de l’estand de Catalunya.

L’entitat disposava de dos punts des d’on es divulgava el conjunt de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre professionals del sector i visitants, així com les novetats quant a productes i serveis turístics per a la temporada 2022.

En el decurs de les tres jornades del certamen dirigides exclusivament als professionals del sector, els representants gironins tenien programades una quarantena de reunions i trobades amb representants d’agències operadores de viatges internacionals, empreses organitzadores d’esdeveniments, portals de viatges, mitjans de comunicació i grups editorials, amb la voluntat d’establir contacte i estudiar propostes de col·laboració i projectes per desenvolupar. Alhora, el divendres 21 de gener, a l’estand de PREDIF, es va dur a terme una presentació de l’oferta inclusiva de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Durant el cap de setmana, la fira de turisme s’adreçava al públic general i es van divulgar activitats a l’aire lliure, propostes culturals i enogastronòmiques, així com experiències de benestar de la destinació.

...
...
...