Notícia del Butlletí Gener 2014

FITUR 2014

Intensa agenda de reunions amb els representants dels principals operadors turístics espanyols.

A la Feria Internacional de Turismo de Madrid, Fitur, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va mantenir una densa agenda de reunions amb els representants dels principals operadors turístics espanyols: Globalia, Rumbo, Logitravel, TripAdvisor i Lastminute. En les trobades van sorgir propostes de comàrqueting per ampliar la programació i millorar el posicionament de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona al mercat estatal.

Del 22 al 26 de gener, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona va participar en aquesta fira amb dos espais integrats dins l’estand de Catalunya juntament amb entitats i empreses turístiques gironines, entre les quals hi havia l’Ajuntament de Girona, Lloret Turisme, l’Ajuntament de Blanes o el Consorci de les Vies Verdes. L’objectiu era promocionar i difondre el conjunt de l’oferta turística global de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, i presentar les novetats en productes i serveis turístics de la demarcació per a la temporada 2014.

Per altra banda, a Madrid, el Patronat de Turisme va promocionar productes específics adreçats a segments com ara el turisme de negocis, congressos i convencions, el citybreak i l’enogastronomia, a fi d’estimular el mercat estatal que està altament afectat per la crisi.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona