Notícia del Butlletí Gener 2013

Fitur 2013

El Girona Convention Bureau i la Ruta del Vi DO Empordà es promocionen a Madrid.

Del 30 de gener al 3 de febrer, diverses entitats i empreses turístiques gironines, entre les quals es troba el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, van participar a Fitur 2013, amb dos espais integrats dins l’estand de Catalunya, per promocionar i difondre el conjunt de l’oferta turística global de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i presentar les novetats en productes i serveis turístics de la demarcació per a la temporada 2013. Juntament amb el Patronat de Turisme, van ser presents a Fitur el Consorci de les Vies Verdes de les comarques de Girona, les poblacions turístiques de Blanes, Lloret de Mar, Vall d’en Bas i Puigcerdà, el Consell Comarcal de la Cerdanya i Turisme Garrotxa.

El Patronat de Turisme va donar a conèixer a Fitur la incorporació del Girona Convention Bureau a la seva estructura, amb el qual aglutina el gruix de l’oferta turística de congressos, reunions i convencions de la demarcació. Va informar així mateix sobre la posada en funcionament d’un nou producte enoturístic estructurat a través de la Ruta del Vi DO Empordà, entre d’altres. Per al públic coneixedor de la demarcació gironina, hi havia productes turístics concrets com les campanyes gastronòmiques, el túnel del vent d’Empuriabrava, la xarxa de senders Itinerànnia, les fires i mercats artesanals i les festes declarades d’interès nacional.

Nombrosos directius, comercials i professionals d’empreses turístiques de la nostra demarcació van visitar la fira i van participar amb una agenda de contactes prèviament treballada i definida.

El mateix Patronat de Turisme ha modulat la participació a la mostra focalitzant els esforços en els tres dies de fira professional, amb la finalitat d’endegar projectes nous, establir relacions de col·laboració i aliances.
 

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona