Notícia del Butlletí Novembre 2015

Fires gastronòmiques

Promoció de l’enogastronomia gironina al Fòrum Gastronòmic de Girona i a la Fira Orígens d’Olot

fires-gastronomiques-origens

Amb l’objectiu de potenciar la gastronomia i l’enologia gironines des del vessant turístic, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar en dos aparadors temàtics per als productes agroalimentaris i la restauració gironines: el Fòrum Gastronòmic de Girona i la Fira Orígens d’Olot.

Del 17 al 19 de novembre, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Dipsalut van participar en el Fòrum Gastronòmic de Girona amb la presentació del nou Club d’Enogastronomia, l’espai arròs de Girona Excel·lent, la presència de vins de la Ruta del Vi de la DO Empordà i l’organització d’un viatge de premsa internacional.

Posteriorment, els dies 21 i 22 de novembre, a Olot, va tenir lloc la quarta edició de la Fira Orígens, impulsada pel l’Institut Municipal de Promoció d’Olot, en què el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar en la promoció dels productes Girona Excel·lent. Durant la fira es van fer degustacions dels vins DO Empordà que formen part del Girona Excel·lent i tasts d’arròs de Pals, anxoves de l’Escala i foie gras

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona