Notícia del Butlletí Octubre 2017

Fires enogastronòmiques

Promoció de les destinacions enogastronòmiques i els productes agroalimentaris gironins a Barcelona.

Del 20 al 22 d’octubre va tenir lloc, al pla de la catedral de Barcelona, la vuitena edició de l’esdeveniment Mercat de Mercats. El Patronat de Turisme Costa Brava Girona hi va participar amb un espai de 40 m2 que compartia amb els vuit consells comarcals de la demarcació, amb vuit empresaris agroalimentaris gironins i amb dues companyies de serveis turístics. Assistint a aquesta fira, adreçada al públic final, es buscava donar a conèixer als ciutadans barcelonins i als visitants de la ciutat, per mitjà d’informació i degustacions, l’oferta enogastronòmica de la demarcació de Girona i els productes amb el segell Girona Excel·lent.

D’altra banda, del 27 al 29 d’octubre es va celebrar, a l’Arc de Triomf de Barcelona, la 37a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya. En aquesta ocasió, la Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme hi va participar des de l’estand de Catalunya, oferint als ciutadans barcelonins i als visitants informació sobre l’oferta enoturística de la Costa Brava.

En ambdues fires es va distribuir el nou fullet d’experiències enogastronòmiques de la Costa Brava i el Pirineu de Girona 2017-2018, amb 45 propostes i activitats.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona