Notícia del Butlletí Novembre 2015

Fires de turisme

Participació a les fires professionals World Travel Market, de Londres, i IBTM World, a Barcelona

fires- turisme-01

Durant el mes de novembre, l’oferta turística genèrica i de turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es va difondre en dues fires professionals de turisme i negocis: la World Travel Market, de Londres, i l’EIBTM, de Barcelona.

Del 2 al 5 de novembre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar a la fira des de l’estand de Catalunya, juntament amb els municipis de Blanes, Lloret de Mar i Platja d’Aro, des del qual es van mantenir reunions amb operadors turístics, portals de viatges i mitjans de comunicació.

I, del 17 al 19 de novembre, juntament amb el Catalunya Convention Bureau, el Costa Brava Girona Convention Bureau va assistir a la fira professional EIBTM World, a Barcelona, acompanyat de diverses empreses i entitats del sector gironí del turisme de negocis. Durant els tres dies de fira, el CBGCG va mantenir 25 entrevistes amb empreses, agents de viatge, organitzadors d’esdeveniments i travel managers procedents d’arreu de l’Estat espanyol i països centreeuropeus interessats en la destinació. 

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona