Fires de turisme a mercats emissors

El Patronat de Turisme, juntament amb les oficines de turisme dels municipis de Blanes, Lloret de Mar i Castell-Platja d’Aro, participa en dues fires de turisme internacionals per promocionar l’oferta turística de la Costa Brava i també del Pirineu de Girona des de l’estand de Catalunya. A final de mes, el Patronat de Turisme realitza una acció promocional en el mercat català de proximitat participant per primera vegada a la Fira del Ram de Vic.


MARç 2014

Del 10 al 14 de març de 2010
ITB de Berlín, a Alemanya

Del 17 al 20 de març de 2010
MITT de Moscou, a Rússia

Del 26 al 28 de març de 2010
Fira del Ram de Vic, a Catalunya

El Mercat del Ram és una de les cites de caràcter tradicional i de prestigi del sector ramader més importants del calendari firal català. Enguany també ha estat un certamen que ha incorporat elements d’innovació i modernitat, amb la celebració d’altres mostres i amb un gran ventall d’activitats gastronòmiques, culturals i lúdiques. El Patronat de Turisme, amb el conjunt de l’oferta turística de la demarcació de Girona, Ripollès Desenvolupament, Pla de l’Estany i el seu Grup Gastronòmic, l’Alt Empordà i el municipi de Blanes, també hi ha participat per primera vegada a la mostra tot oferint informació turística i degustacions de productes alimentaris de la demarcació.

Del 26 al 28 de març de 2010
Destination Nature de París, a França

El Patronat de Turisme ha realitzat una visita de prospecció i valoració a la fira Destination Nature de París, a França, per contactar amb els operadors turístics i els mitjans de comunicació especialitzats en turisme actiu que hi varen assistir i també per avaluar la possible participació a la mostra de turisme en properes edicions.