Fires de turisme

Els mercats turístics polonès, italià i francès demanen productes específics


MARç 2014

Les fires internacionals i professionals de turisme Tour Salon de Poznan, a Polònia, i Fiera TTG Incontri de Rímini, a Itàlia, que es van celebrar de manera simultània entre el 17 i el 19 d’octubre, van presentar l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona de la mà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona a operadors turístics com ara els polonesos Ecco Holiday, Mediterranean i Ski Active i els italians Alpitour Spa, In Viaggi SRL, King Holidays i Press Tours.

Per primera vegada, es va participar a la fira italiana TTG de Rímini, i es va fer dins l’estand de Catalunya per establir contactes amb agències de viatge majoristes. Arran de les primeres reunions mantingudes, els agents italians van mostrar interès pels productes culturals de la demarcació de Girona i per comercialitzar-los entre els segments de públic sènior i religiós.

A la fira de Polònia, es va participar per segona vegada amb la finalitat de contactar amb operadors turístics interessats a programar la Costa Brava. A la Tour Salon, el Patronat de Turisme i Lloret Turisme van mantenir una entrevista amb l’operador Ecco Holiday, que actualment programa la destinació a l’estiu i comercialitza viatges de sol i platja i turisme actiu, i que preveu organitzar viatges en temporada baixa de caire cultural i de salut i benestar.

A França, a la regió del Llenguadoc-Rosselló, del 30 d’octubre al 3 de novembre, va tenir lloc el Saló Nàutic Cap d’Agde en el qual el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i els ports nàutics de la Costa Brava van promocionar els actius i productes turístics de la destinació Costa Brava, així com també la desena edició de la regata Escalagde —regata mediterrània i transfronterera que uneix el Cap d’Agde i el Club Nàutic de l’Escala. Aquesta fira també va servir per enfortir les relacions i vincles personals i professionals entre ambdues regions veïnes i agermanades històricament: Girona-Costa Brava i Llenguadoc-Rosselló (on es troba Cap d’Agde).