Fires de turisme

Es programa la participació en onze fires de turisme genèriques i en dinou de temàtiques el 2024


GENER 2024

El 2024, l’oferta turística de productes i serveis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es donarà a conèixer mitjançant la participació del Patronat de Turisme Costa Brava Girona en trenta fires de turisme nacionals, estatals i internacionals. 

Aquesta actuació té per objectiu promocionar l’oferta turística i les novetats en els principals mercats emissors de turisme per a les destinacions gironines i, alhora, mantenir el contacte i la relació amb els professionals de la intermediació, els portals de viatges, els mitjans de comunicació i el públic final. Enguany es participarà per primera vegada en tres fires: la Free München de Múnic, la Termatalia d’Ourense i la Golfmesse de Zúric.

L’entitat programa participar en onze fires de turisme genèriques: set des de l’espai promocional de Catalunya (Vakantiebeurs, CMT, Fitur, Holiday World, ITB, B-Travel i WTM) i quatre amb estand propi (Free München, Navartur, Mercat del Ram i Expovacaciones). Alhora, assistirà a dinou fires especialitzades amb espai propi (Fòrum Gastronòmic Girona, Fòrum Gastronòmic Barcelona, Salon de la Plongée, Salon Les Nautiques de Port Camargue, Copenhagen Bike Show, Rouleur Live, World Football Summit, Campionat del Món de Natació, Termatalia, Synergy - The Retreat Show, IAGTO, IGTM, FINE, IMEX, IBTM World, Seatrade Cruise Global i Seatrade Cruise Med) per promocionar l’oferta de productes i serveis de l’àmbit de la nàutica, l’enogastronomia, el benestar, el golf, el turisme actiu i esportiu i el turisme de negocis, entre altres.

Així, al gener, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona participa en cinc fires de turisme que tenen lloc en diferents punts de la geografia europea: la Vakantiebeurs d’Utrecht (Països Baixos), el Salon de la Plongée de París (França), la CMT de Stuttgart (Alemanya), la Fitur de Madrid i la Holiday World Show de Dublín (Irlanda).

...
...