Fires de turisme

Participació a les fires WTM i IBTM i projecció del Vívid Insòlit.


NOVEMBRE 2022

Del 7 al 9 de novembre es va celebrar a Londres la World Travel Market, la principal fira de turisme professional d’àmbit mundial, en què el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar dins l’estand de Catalunya, juntament amb el municipi de Lloret de Mar. Des de la fira es va promocionar l’oferta turística de la destinació i també es van conèixer les tendències per a la temporada 2023 del mercat britànic, actualment el quart mercat internacional per a la destinació Costa Brava. Durant la WTM es van mantenir diverses trobades amb 25 professionals dels sectors dels operadors turístics (Jet2holidays i TUI Group), portals i agències de viatges (HolidayPirates, Avoris, Travelzoo) i mitjans de comunicació, entre d’altres.

A continuació, els dies 11 i 12 de novembre, coincidint amb la celebració a Vilafranca del Penedès de l’11a edició del Most, el Festival Internacional de Cinema del Vi, el Club de Màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà hi va desplegar el Vívid Insòlit, el mapatge immersiu i interactiu de 20 minuts que permet viure i descobrir l’enoturisme a l’Empordà i que va rebre una norantena de visitants.

I finalment, a finals de novembre va tenir lloc a Barcelona una de les fires més importants del turisme de negocis, la IBTM World, en la qual el Costa Brava Girona Convention Bureau va participar dins l’espai de l’Agència Catalana de Turisme i va mantenir una cinquantena de reunions amb agències del sector.

...
...
...
...
...
...