Fires de turisme

Es participa activament al saló Monaco Yacht Show, a la fira Emotions i a la fira virtual DestinaXtion.


SETEMBRE 2021

Del 22 al 25 de setembre, va tenir lloc el saló nàutic Monaco Yacht Show, a Mònaco, en el qual es va promocionar la marca Costa Brava Yacht Ports i tota l’oferta de serveis que els ports de la destinació ofereixen als megaiots de més de 24 metres. En el decurs del saló es van mantenir reunions amb empreses consignatàries i es va fer palesa la reactivació del sector de cara a la temporada 2022.

També, del 26 al 29, el Club de Màrqueting Premium del Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar a la fira Emotions a Sevilla. Durant la mostra es van mantenir 50 reunions amb agents de viatge especialitzats en turisme de luxe d’arreu del món que, majoritàriament, formen part de les xarxes Virtuoso, Traveller Made i Signature. A remarcar l’elevat interès dels agents de viatge nord-americans per les destinacions espanyoles.

Finalment, els dies 29 i 30 de setembre es va celebrar la fira virtual DestinaXtion, en la qual el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar per primera vegada amb l’objectiu de presentar l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a agències de viatge minoristes, a operadors turístics i a companyies aèries estatals i europees. La fira facilitava les reunions one to one i presentava un programa de conferències i taules de debat que tractaven temes relacionats amb les destinacions i les tendències del mercat turístic.

...
...
...