Fires de turisme

Es participa activament en la fira FITUR de Madrid i al congrés de turisme gastronòmic Foodtrex de Pamplona.


MAIG 2021

Del 19 al 23 de maig, va tenir lloc la 41a Fira Internacional de Turisme (FITUR) a Madrid, en format híbrid, en la qual el Patronat de Turisme Costa Brava de la Diputació i Lloret de Mar van participar dins l’estand de Catalunya. Durant la fira es va difondre entre els professionals del sector i els visitants l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, així com les novetats en productes i serveis turístics per a la temporada 2021. Es van generar trenta reunions amb operadors turístics, agències de viatges, mitjans de comunicació i creadors de continguts. Durant les jornades obertes al públic general, l’espai Costa Brava va atendre nombroses peticions d’informació per part de visitants interessats a viatjar a la demarcació relacionades amb les mesures contra la COVID-19 adoptades pels municipis i les empreses turístiques. Com a novetat, i seguint l’estratègia per a la digitalització del Patronat de Turisme, els materials promocionals han estat digitalitzats i es poden descarregar a través d’un codi QR. 

A remarcar que la campanya de comunicació del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de l’any 2020 “Bojos per tornar-vos a veure” va ser finalista en el concurs FITUR Travel Video Competition 2021.

També, els dies 27 i 28 de maig es va celebrar el Congrés Internacional de Turisme Gastronòmic FoodTreX, a Pamplona, en el qual el Club de Màrqueting d’Enogastronomia va participar en el workshop per segon any consecutiu.

...
...