Notícia del Butlletí Març 2018

Fires de turisme

Participació en tres fires estatals de turisme i vuit d’internacionals del centre d’Europa, dels països de l’Est i dels Estats Units.

En l’àmbit nacional i estatal, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar a Barcelona, els dies 9 i 10 de març, en la fira Expo Sports Outdoor, centrada en el turisme actiu i esportiu. Del 9 a l’11 de març es van presentar a la fira genèrica Sevatur, a Sant Sebastià, les novetats de l’oferta gastronòmica de la destinació, i del 23 al 25 de març es va participar en la fira del Mercat del Ram de Vic.

En l’àmbit internacional, durant el mes de març es va assistir així mateix a diverses fires: els dies 2, 3 i 4, a l’Helsinki Golf Fair; del 5 al 8, a la Seatrade Cruise Global Shipping USA 2018, a Fort Lauderdale; del 7 a l’11, a la ITB Berlin; del 13 al 15, a la MITT de Moscou; del 17 al 18, al Salon du Golf de Lió; els dies 16 a 19, al Salon Mondial du Tourisme de París; del 28 al 30, a la UITT de Kíev, a Ucraïna; i del 30 de març al 2 d’abril, al saló Les Nautiques de Port Camargue.

Aquestes fires, que en alguns casos són genèriques i en d’altres, sectorials, van servir per donar a conèixer aspectes relacionats amb l’oferta de golf i de turisme actiu, nàutic i gastronòmic de la destinació.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona