Fires de turisme 2010

El 2010 es participarà a dinou fires de turisme nacionals i internacionals tot arrencant l’activitat promocional a FITUR de Madrid.


MARç 2014

Durant el 2010 el Patronat de Turisme Costa Brava Girona participarà activament a catorze fires de turisme nacionals i internacionals promocionant i comercialitzant els productes turístics i serveis de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona. 

Aquest any el Patronat redueix la seva presència i participació a fires de turisme amb l’objectiu de potenciar actuacions directes adreçades al canal professional amb operadors tant nacionals com internacionals especialitzats. Es duran a terme contactes personalitzats amb operadors especialitzats per conèixer a fons com programen i què programen de les destinacions gironines. L’objectiu és vincular-nos directament amb el canal professional quant a presència al seu catàleg, apropar el nostre empresari al canal i ser capaços de potenciar la nostra marca amb el conjunt de l’oferta turística.

Set de les catorze fires són d’àmbit internacional i faran una especial incidència en el mercat europeu. Mercats emissors de turisme com França, Alemanya, Regne Unit i els països del Benelux són els prioritaris per a les promocions, i també ho són tots aquells connectats amb vols regulars amb l’aeroport Girona Costa Brava.

Tanmateix, es participarà en set fires de turisme adreçades al mercat domèstic de proximitat, Catalunya i l’Estat espanyol. 

Concretament, el Patronat de Turisme inicia l’any amb la participació durant els mesos de gener i febrer en set fires de turisme d’àmbit estatal i internacional en les quals promocionarà, entre professionals i públic final, la destinació i productes com la gastronomia, el golf, la cultura i el turisme actiu, entre d’altres. 

Del 20 al 24 de gener, FITUR de Madrid

Del 28 al 30 de gener, PGA MERCHANDISE GOLF SHOW d’Orlando, Estats Units

Del 4 al 8 de febrer, SALON VACANCES de Brussel·les, Bèlgica

Del 5 al 7 de febrer, SALON MAHANA TOULOUSE de Tolosa, França

Del 18 al 21 de febrer, BIT de Milà, Itàlia

Del 19 al 21 de febrer, NAVARTUR de Pamplona

Del 20 al 24 de febrer, FÓRUM GASTRONÓMICO de Santiago de Compostel·la.