Fires de turisme

L’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es promou en fires locals i internacionals.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar a la fira Tour Salon de Poznan, a Polònia, del 24 al 27 d’octubre, amb un espai dins l’estand de Turespaña per presentar l’oferta turística de la Costa Brava al públic professional polonès. En aquesta fira, s’hi va representar principalment l’àmplia i variada oferta turística de la Costa Brava, així com també productes turístics més específics del conjunt de la demarcació com són les vies verdes, la cultura, la gastronomia, etc. El mercat polonès és un mercat emergent per a les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona que acostuma a operar amb operadors turístics. Juntament amb el Patronat de Turisme van ser-hi presents també tres agències de viatges receptives gironines: NT Incoming, Viatges Voramar i Settravel.

Simultàniament a la fira Tour Salon, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona també va participar, del 27 d’octubre a l’1 de novembre, al saló Trek & Walk, secció de la Fira de Mostres de Girona dedicada a la promoció d’activitats de turisme actiu i d’activitats d’oci en la natura, juntament amb la Diputació de Girona i els organismes Dipsalut i Consorci de les Vies Verdes de les comarques de Girona.

El Patronat de Turisme, en representació del conjunt de l’oferta turística de la demarcació de Girona, va oferir les novetats en productes turístics i serveis per als visitants, informació turística actualitzada de la demarcació i dels allotjaments turístics, així com també propostes d’activitats a la natura i gastronòmiques, esdeveniments culturals i competicions esportives de primer ordre per a la temporada 2013, com el Costa Brava Xtrem Running i la Volta a la Cerdanya en Ultrafons.

El mes de novembre, el Patronat de Turisme participarà a les fires internacionals de turisme World Travel Market de Londres (Anglaterra) i dues fires professionals especialitzades: IGTM, a l’Algarve (Portugal), dedicada al golf, i Seatrade Med, a la ciutat de Marsella (França), dedicada als creuers turístics.