Notícia del Butlletí Maig 2016

Fires de turisme

Promoció al mercat català i basc amb les fires Mercat d’Escapades de Barcelona i Expovacaciones de Bilbao

Al maig, l’oferta genèrica i específica de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es va promocionar entre el públic final en dos esdeveniments promocionals d’àmbit estatal: el Mercat d’Escapades, de Barcelona, dirigit al públic català i estranger, i la fira Expovacaciones, de Bilbao, dirigida al públic basc.

Els dies 6, 7 i 8 de maig la demarcació de Girona va presentar al públic basc les activitats a la natura, la programació d’esdeveniments culturals i enogastronòmics i les opcions d’allotjament de la destinació com a principals reclams. També van ser-hi presents 10 municipis i entitats del territori sota el paraigua del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que s’exposava amb un nou estand de 30 m2 des del qual es va dispensar material informatiu i es va donar assessorament i recomanacions de viatges i vacances als visitants.

També, el mateix cap de setmana es va assistir al Mercat d’Escapades de Barcelona amb informació sobre tota l’oferta turística genèrica del territori de la Costa Brava i Pirineu de Girona, i dirigida a un públic català i estranger.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona