Notícia del Butlletí Setembre 2015

Fires de turisme

Participació en quatre fires internacionals de turisme de Centreeuropa i Rússia

L’oferta turística genèrica i també de productes específics —actiu-natura, golf, càmpings i sènior— de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es va promocionar en els principals aparadors internacionals de la indústria turística: Tournatur de Düsseldorf (Alemanya); 50 Plus Beurs d’Utrecht i KLM Open d’Holanda, i Leisure de Moscou.

Arran de la participació a les fires, es van establir contactes amb operadors turístics, portals de viatges, companyies aèries i mitjans de comunicació, a més de públic final.

D’altra banda, també es va assistir i participar en el Festival Tocatì de Verona (Itàlia), adreçat a públic final, on Catalunya va ser la destinació convidada i durant quatre dies va dispensar informació sobre les destinacions turístiques catalanes i sobre la cultura i les tradicions pròpies. Es van dinamitzar els espais amb actuacions musicals i representacions artístiques i de jocs tradicionals catalans.

La participació a les diferents fires va permetre conèixer les necessitats directes dels diferents operadors turístics i agències de viatges, com també les preferències del client final.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona