Notícia del Butlletí Desembre 2014

Fires de turisme

La Costa Brava i el Pirineu de Girona es promocionen a la fira del luxe ILTM de Cannes i al Discovery Day d’Inntravel al Regne Unit

ILTM Cannes

Del 2 al 4 de desembre, l’oferta turística de qualitat de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es van promocionar a la fira professional de turisme de luxe ILTM de Cannes (França) amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Costa Brava Hotels de Luxe. Els representants gironins que van desplaçar-se a la fira van realitzar un total de 56 entrevistes, la major part d’elles amb representants d’agències procedents d’Estats Units, països asiàtics i països de l’est. Entre els operadors turístics es destaquen Evro Kontakt, Renaissance Tour Bureau, Seventheaven, Ambe World Travels i Gemini Travel.

El 6 de desembre el Club de Natura i Turisme Actiu del Patronat, l’associació Costa Brava Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya van participar a la fira especialitzada en senderisme i cicloturisme anomenada Discovery Day organitzada per l’operador especialitzat britànic Inntravel a Harrogate, Regne Unit. En aquesta fira es va presentar al públic final els nous productes del catàlegs d’Inntravel 2015; a destacar la incorporació de la ruta a la Cerdanya sorgida arran d’un viatge de familiarització de la temporada passada.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona