Fires

Expovacaciones, IAGTO i IMEX clouen la primera meitat de la temporada de fires del 2024.


MAIG 2024

Del 10 al 12 de maig, va tenir lloc la fira Expovacaciones, a Bilbao, en la qual el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar juntament amb nou municipis i entitats promocionant l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en el mercat basc. Coincidint amb la fira, es va desplegar el cub immersiu Inside Costa Brava i Pirineu de Girona quiz, que va atreure nombrosos visitants de la fira. Alhora, es van organitzar degustacions de vins especials i privades que van permetre tastar diversos vins de la Ruta del Vi DO Empordà.

Posteriorment, del 13 al 15 de maig va tenir lloc la fira IAGTO, a Màlaga, del sector del golf, en la qual el Patronat de Turisme va participar amb el Club de Màrqueting Golf Costa Brava i va mantenir una trentena de reunions amb operadors, prescriptors i mitjans de comunicació internacionals. Una àmplia representació d’empreses del sector també va participar activament en l’esdeveniment.

Finalment, del 14 al 16 de maig es va celebrar a Frankfurt la fira professional IMEX, en la qual va participar el Costa Brava Girona Convention Bureau per presentar l’oferta de MICE de la destinació i reunir-se amb una quarantena d’agències del sector de negocis d’arreu del món.

Els primers cinc mesos de l’any, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va assistir i participar en una vintena de fires de turisme genèriques i especialitzades. Al setembre reprendrà el calendari de participació a les fires del 2024.

...
...
...
...
...
...
...