Fires

Participació en tres esdeveniments internacionals del sector del golf, el benestar i l’enoturisme.


OCTUBRE 2023

Del 16 al 18 d’octubre va tenir lloc la fira professional més important del sector del golf, IGTM, a Lisboa, Portugal, a la qual van assistir el Club de Màrqueting de Golf Costa Brava i vuit empreses del sector de les comarques gironines per promocionar l’oferta específica de la destinació entre els professionals assistents. En el decurs de tres dies es van portar a terme jornades de treball per crear noves oportunitats de negoci i estar al dia de les tendències del sector. En aquest sentit es va mantenir una quarantena de reunions amb operadors turístics de països com el Regne Unit, Alemanya, França i els països nòrdics.

Seguidament, del 24 al 27 d’octubre, es va celebrar l’esdeveniment Synergy -The Retreat Show, a Cancún, Mèxic, la fira congrés especialitzada del sector del benestar, en la qual va participar el Club de Màrqueting de Salut i Benestar per promocionar l’oferta de benestar i específicament de retirs de la destinació juntament amb l’Hotel Camiral, de Caldes de Malavella. Durant l’esdeveniment es van mantenir una quarantena d’entrevistes amb agències especialitzades, majoritàriament premium de benestar.

Finalment, del 27 al 29 d’octubre, es va participar per primera vegada en la Fira d’Andorra la Vella, a Andorra, per promocionar la Costa Brava i l’oferta enoturística de la Ruta del Vi DO Empordà entre el públic de proximitat i també visitant del Principat. En el decurs de la fira es van organitzar dues presentacions de destinació amb tast de vins. Amb l’objectiu de captivar nou públic, es va dur a terme un sorteig d’una estada enoturística a la Costa Brava entre els visitants de la fira.

...
...
...
...