Notícia del Butlletí Novembre 2019

Fires

Participació en les fires professionals World Travel Market, a Londres, Emotions, a Sevilla, i Fòrum Gastronòmic, IBTM World i Cómo Como Festival, a Barcelona.

Del 4 al 6 de novembre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar a Londres, des de l’estand de Catalunya i juntament amb els municipis de Blanes i Lloret de Mar, en la fira professional World Travel Market. En aquest espai, va mantenir reunions amb una trentena d’operadors turístics —com Jet2holidays i On the Beach—, companyies aèries —Jet2—, portals de viatges i mitjans de comunicació. Durant la celebració de la WTM, a més, es van donar a conèixer dades estadístiques i noves previsions del mercat britànic de cara al 2020.

Del 10 al 13 de novembre, el Club Unique Premium va participar a Sevilla en la tercera edició de l’esdeveniment Emotions, per tal de promocionar l’oferta de productes i serveis turístics d’alta gamma de les destinacions gironines entre una quarantena d’agents de viatges i operadors turístics internacionals especialitzats en viatges de luxe. També van assistir a la fira diverses empreses membres del Club, com ara PGA Catalunya Resort, Alàbriga Hotel & Suites i Madrid & Beyond.

Entre els dies 18 i 20 de novembre, el Club d’Enogastronomia va participar en el Fòrum Gastronòmic Barcelona a través de La Cuina de l’Espai Catalunya. Des d’aquest espai especial, compartit entre Girona Excel·lent, Prodeca i la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, es van donar a conèixer productes agroalimentaris catalans de qualitat a través d’un ampli programa d’activitats, tallers i degustacions. Van participar-hi activament, des de l’aula de difusió, els col·lectius gastronòmics La Cuina de l’Empordanet, La Cuina del Vent i Cuina Pirinenca de Cerdanya i el cuiner Marc Descloux.

A finals de mes, del 26 al 28 de novembre, el Costa Brava Girona Convention Bureau va assistir, juntament amb el Catalunya Convention Bureau, a la fira professional IBTM World de Barcelona, acompanyat per diverses empreses i entitats del sector gironí del turisme de negocis. En el decurs de la fira, els tècnics del Costa Brava Girona Convention Bureau van mantenir una cinquantena d’entrevistes amb empreses, agents de viatges, organitzadors d’esdeveniments i travel managers de diversos països centreeuropeus interessats en la destinació. I el dia 30 de novembre, finalment, va tenir lloc el Cómo Como Festival, un esdeveniment amb una selecció d’expositors i un programa d’activitats centrats a divulgar l’alimentació saludable, la salut natural i el benestar. En aquesta ocasió hi va participar el Club de Salut i Benestar, que va disposar d’un espai promocional per donar a conèixer entre els visitants l’oferta de salut i benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona