Notícia del Butlletí Gener 2016

Fires 2016

El calendari de fires de turisme del 2016 programa participar en 38 fires genèriques i sectorials de 14 països

fires-2016

Les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona es donaran a conèixer en catorze països mitjançant la participació en trenta-vuit fires de turisme a càrrec del Patronat de Turisme. L’any 2015 es va participar en dues fires més i, enguany, es preveu assistir a quatre noves fires. Dues d’aquestes fires són sectorials, la ConfecRed d’Abu Dhabi, als Emirats Àrabs, centrada en turisme de negocis, i ILTM Americas, a Mèxic, dedicada al turisme de luxe, i dues més de genèriques, Expovacaciones de Bilbao, i AITF de Bakú, a l’Azerbaidjan.

De les trenta-vuit fires en què participarà l’entitat, vint-i-dues són específicament de producte, i s’hi assistirà per promocionar-hi productes com ara la gastronomia, el golf, el submarinisme, les activitats nàutiques, el senderisme i el cicloturisme, el turisme de reunions i l’oferta de luxe, entre d’altres. Les fires es poden adreçar al públic final, a professionals exclusivament o bé poden ser de caire mixt, de manera que combinen jornades per a professionals i dies d’atenció al públic en general.

La representació gironina en determinades fires internacionals es produirà en espais compartits amb Turespaña i Catalunya, i, de vegades, en espais propis, des dels quals es guanyarà en presència mitjançant degustacions gastronòmiques i activitats de dinamització.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona