Notícia del Butlletí Octubre 2018

Fires

Es promociona l’oferta enogastronòmica al mercat català i l’oferta d’activitats subaquàtiques de la Costa Brava al mercat britànic.

Del 19 al 21 d’octubre va tenir lloc a Barcelona la novena edició de l’esdeveniment Mercat de Mercats. El Patronat de Turisme Costa Brava Girona hi va participar amb un espai de 40 m2 que compartia amb els vuit consells comarcals de la demarcació i amb vuit empresaris agroalimentaris i de serveis turístics gironins. En el marc de la fira es van dur a terme dues activitats: Tast Ruta del Vi DO Empordà, a càrrec de l’empresa Glops d’Història, i Showcooking Costa Brava-Pirineu de Girona, amb el restaurant Es Portal. Mitjançant l’assistència a aquesta fira, adreçada al públic final, es buscava donar a conèixer als ciutadans barcelonins i als visitants de la ciutat, per mitjà d’informació i degustacions, l’oferta enogastronòmica de la demarcació de Girona i els productes amb el segell Girona Excel·lent.

Els dies 27 i 28 d’octubre es va participar també en la fira especialitzada en submarinisme Birmingham Dive Show, al Regne Unit, junt amb l’Associació de Centres Turístics Subaquàtics de la Costa Brava. Aquesta fira rep anualment 15.000 visitants interessats a gaudir d’unes vacances actives en destinacions de costa per practicar activitats nàutiques i subaquàtiques com l’snorkel i el submarinisme.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona