Fires

Participació a tres esdeveniments internacionals: Seatrade Cruise Med 2022, Monaco Yacht Show 2022 i World Football Summit.


SETEMBRE 2022

El 14 i 15 de setembre la ciutat de Màlaga va acollir la fira biennal del sector dels creuers a la Mediterrània, Seatrade Cruise Med 2022, a la qual van assistir més de 150 expositors procedents de 70 països i un total de 2.000 professionals del sector.

La marca Costa Brava Cruise Ports, integrada per Ports de la Generalitat, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i els ajuntaments de Palamós i Roses, hi va participar des d’un estand per donar a conèixer els serveis de les instal·lacions portuàries i l’oferta turística de les destinacions a les companyies de creuers, associacions, tour operadors i agents.

Aquesta acció promocional perseguia captar noves companyies i noves escales en un marc sostenible, reforçar el turisme marítim i impulsar la projecció internacional del territori. 

Seguidament, els dies 28 i 29 de setembre, a Mònaco, va tenir lloc la fira sectorial internacional Monaco Yach Show en la que s’hi va promocionar la marca Costa Brava Yacht Ports. I, a les mateixes dates, a Sevilla, va celebrar-se la fira congrés World Football Summit, esdeveniment específic del sector de la industria del futbol, en el que va participar el club de màrqueting de Turisme Esportiu per promocionar les estades esportives a la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona. En aquest marc, es va fer la presentació High Performance Costa Brava Football Training Camps juntament amb el Girona FC, PGA Catalunya Golf & Wellness, Royalverd Training Center i Torremirona Golf & Spa Resort.

...
...