Fira International Golf Travel Market (IGTM)

El conjunt de l’oferta de golf de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona participa a la IGTM.


MARç 2014

Del 16 al 18 de novembre, el Club de Màrqueting de Golf Costa Brava Pirineu de Girona, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, va participar a la fira de golf més important del món, la International Golf Travel Market (IGTM), celebrada a València, on es va presentar a professionals del sector el conjunt de l’oferta de golf de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona des de l’estand de Catalunya.

IGTM és el lloc de trobada per al món dels viatges de golf. Proveïdors de serveis turístics de golf, compradors i premsa internacional de 65 destinacions d’arreu del món es reuneixen durant quatre dies per intercanviar informació i generar negoci en aquesta indústria.

El Patronat de Turisme va ser un dels patrocinadors de l’esdeveniment, i la seva col·laboració es va fer palesa amb la presència destacada de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona a l’espai on va tenir lloc la IGTM, a les publicacions i a tots els esdeveniments celebrats dins d’aquest marc. També va organitzar una presentació de la destinació i de l’oferta turística de golf de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a la qual van assistir 78 operadors i agents de viatges turístics i premsa especialitzada.

Les empreses de la demarcació que van participar a la fira professional van ser l’Hotel Aiguablava, Silken Park Hotel San Jorge, PGA Golf Catalunya, Resort Peralada, La Costa Golf & Beach Resort, Torremirona Golf Club, Empordà Golf Resort, Golf Serres de Pals i el Club de Màrqueting de Golf Costa Brava Pirineu de Girona, del Patronat.

Durant les jornades de la fira, els organitzadors de la mostra IGTM van programar nombroses activitats com conferències, seminaris i entrevistes de treball –workshops– entre proveïdors i compradors, prèvia cita concertada.