Notícia del Butlletí Maig 2010

Fira de turisme Expovacaciones

L’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona va promocionar-se a la fira de turisme i viatges Expovacaciones de Bilbao del 6 al 9 de maig en un espai dins l’estand de Catalunya.

L’oferta turística de la Costa Brava es va presentar des de l’espai Costa Brava al qual també van asistir els municipis de Roses, Platja d’Aro-Castell d’Aro, Calonge-Sant Antoni i Lloret de Mar juntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Enguany, i per primera vegada, s’emplaça un espai Pirineus de Catalunya, que inclou la marca Pirineu de Girona, on també hi són presents la Cerdanya, Vall d’en Bas i el mateix Patronat de Turisme.

Des de l’espai Costa Brava i Pirineus de Catalunya s’oferirà material informatiu i promocional sobre l’oferta turística de la zona, així com dels productes cultura, salut i bellesa, golf, vies verdes, senderisme, turisme nàutic, gastronomia, esquí, etc.

Els turistes bascos es caracteritzen per ser bons coneixedors de la destinació Costa Brava i per ser un públic consolidat i fidel a la destinació gironina. Alhora, aquests visitants són consumidors de productes i activitats diverses com les activitats de turisme actiu, els circuits culturals i la gastronomia.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona