Notícia del Butlletí Maig 2011

Fira de turisme Expovacaciones

L’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona va promocionar-se a la fira de turisme i viatges Expovacaciones de Bilbao, del 5 al 10 de maig, en un espai dins de l’estand de Catalunya.

L’oferta turística de la Costa Brava es va presentar des de l’espai Costa Brava al qual també van ser-hi presents els municipis de Roses, Platja d’Aro-Castell d’Aro, Lloret de Mar i Blanes, juntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Enguany, i per segona vegada, es va emplaçar un espai Pirineus de Catalunya, que incloïa la marca Pirineu de Girona, i on també hi eren presents la Vall d’en Bas i el Patronat de Turisme.

Des de l’espai Costa Brava i Pirineus de Catalunya es va oferir material informatiu i promocional sobre l’oferta turística de la zona, així com dels productes cultura, salut i bellesa, golf, vies verdes, senderisme, turisme nàutic, gastronomia, esquí, etc.

Els turistes bascos es caracteritzen per ser bons coneixedors de la destinació Costa Brava i per ser un públic consolidat i fidel a la destinació gironina. Alhora, aquests visitants són consumidors de productes i activitats diverses com les activitats de turisme actiu, els circuits culturals i la gastronomia.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona