Fira de la Primavera de Narbona

Vint-i-sis entitats i empreses turístiques participen en la fira francesa


MARç 2014

Del 8 al 12 de maig, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va situar un espai de turisme i gastronomia en el marc de la Fira de la Primavera de la ciutat francesa de Narbona. Van participar-hi vint-i-sis entitats i empreses turístiques gironines i s’hi van oferir degustacions de productes agroalimentaris, vins de la DO Empordà, cerveses artesanes i cava; també s’hi van dur a terme actuacions culturals dinamitzadores com música medieval, tractaments de salut i bellesa, i un circuit en bicicleta a càrrec del Consorci de les Vies Verdes de Girona.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona hi va participar per primera vegada amb la voluntat de promocionar els productes turístics gironins en una ciutat del sud de França connectada gràcies al TAV amb les ciutats de Figueres i Girona. Es van promocionar especialment productes turístics, com ara els festivals de música de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, la ciutat de Girona, l’exposició «Temps de flors», les activitats a la natura i les activitats nàutiques, l’enogastronomia, Dalí, el golf i el producte de salut i bellesa.

Aquesta acció forma part de l’acord de col·laboració entre la Diputació de Girona i Le Grand Narbonne - Communauté d’agglomération en matèria de promoció cultural i turística, amb l’objectiu d’aprofitar les sinergies existents entre totes dues institucions.