Notícia del Butlletí Octubre 2015

Fira de golf IGTM

Es firma, a la principal fira mundial de golf, l’acord per celebrar la IAGTO Golf Trophy a la primavera del 2016 a la Costa Brava

En el marc de la fira IGTM, que va tenir lloc a Tenerife del 5 al 8 d’octubre, el Club de Marketing de Golf de la Costa Brava i catorze empreses de la indústria de golf de la província de Girona van participar a la fira International Golf Travel Market (IGTM). En aquesta fira professional es va concretar l’acord per celebrar la trobada més important entre operadors internacionals de golf i empresaris del sector a la Costa Brava, al maig del 2016, coincidint amb la commemoració de l’Any del Golf a la destinació gironina.

També, amb motiu de la fira, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar la tradicional trobada promocional adreçada a més d’un centenar d’operadors turístics i premsa especialitzada, en la qual va presentar la destinació de golf Costa Brava i, enguany, també la candidatura Ryder Cup Barcelona-Costa Brava 2022.

L’esdeveniment promocional es va iniciar amb una sessió de networking entre les empreses de golf gironines assistents a la fira i els operadors convidats. La sessió va donar pas a un sopar elaborat pel cuiner Pere Arpa, del restaurant Ca l’Arpa de Banyoles, amb una estrella Michelin, que es va desplaçar a Tenerife per a l’ocasió.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona