Notícia del Butlletí Abril 2015

Fira B-TRAVEL

Les activitats a la natura i les propostes enogastronòmiques, reclams principals de l’oferta turística gironina a B-Travel

B-TRAVEL_1 (1)

La primera edició de la fira B-Travel, l’única fira internacional de turisme que té lloc a Catalunya, es va celebrar a Barcelona del 17 al 19 d’abril. L’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona va ser present al saló en dos espais: un de promocional de la destinació, situat dins l’estand de Catalunya, i un altre d’enogastronòmic, situat a la secció B-Delicious.

En l’àmbit promocional, els municipis de Lloret de Mar i Castelló d’Empúries – Empuriabrava, l’Associació de Turisme Rural de Girona i el mateix Patronat de Turisme van difondre entre el públic de la fira el conjunt de l’oferta turística de la destinació, així com les novetats en productes i serveis turístics de la demarcació per a la temporada 2015. També es van distribuir les noves publicacions turístiques editades per l’entitat i es va organitzar una gimcana per dinamitzar els estands, amb la col·laboració d’una trentena d’empreses gironines que van lliurar premis als visitants.

En l’àmbit enogastronòmic, dins la secció B-Delicious, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va disposar d’un espai de la Ruta del Vi de la DO Empordà que compartia amb Girona Excel·lent i «Girona, territori d’estrelles», on s’oferien degustacions de productes de la demarcació.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona