Festival Som Benestar

Setanta persones participen en el primer festival d’activitats holístiques de la demarcació de Girona.


SETEMBRE 2022

Coincidint amb la celebració de l’esdeveniment World Wellness Weekend, en què participaven 133 països i s’organitzaven, en un miler de ciutats, 3.608 activitats relacionades amb la salut i el benestar, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona s’adheria al moviment i impulsava el cap de setmana Som Benestar. S’hi van oferir experiències i activitats basades en el benestar holístic, per connectar cos, ment i ànima, dirigides per empreses del territori al públic de proximitat que tingués interès a conèixer, adquirir i millorar les bones pràctiques per a la salut en diferents vessants.

Així, el cap de setmana del 17 i 18 de setembre, Som Benestar va programar activitats de benestar en espais i establiments de la demarcació de Girona. Entre les propostes que s’hi oferien hi havia «Tai chi & brunch» a la cala sa Boadella, de Lloret de Mar; «Winefulness» al Wellness PGA Catalunya, una experiència multisensorial entre vinyes, o una classe de ioga al Barri Vell de Girona, impartida per Happyyoga Girona, seguida d’un esmorzar saludable a càrrec d’EspaiCuinarSa que es podia culminar amb l’accés a l’spa Aqva Banys Romans. També a Girona es va celebrar el taller «Mindful eating en companyia», d’EspaiCuinarSa, o el taller «Cuinem silvestre», a càrrec de Montjuïc B&B Boutique i Aromes del Bosc. Al jaciment d’Empúries, a l’Escala, es programava l’activitat «Sunrise mindful eating», una sessió d’atenció plena (mindfulness) a la sortida del sol dirigida per Edgar Tarrés, seguida d’un esmorzar saludable amb EspaiCuinarSa. I, finalment, a Oix, al Mas Pineda, es va dur a terme el bany de bosc «Atura’t i respira», seguit d’un àpat saludable. 

Aquesta iniciativa es promovia des del Club de Màrqueting de Salut i Benestar per divulgar i promocionar l’oferta de benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. 

...
...
...
...