Festival Som Benestar

Del 19 al 21 de maig es programen una vintena d’activitats de benestar holístiques per al cos i la ment dirigides al públic de proximitat.


ABRIL 2023

El festival Som Benestar és impulsat pel Club de Màrqueting de Salut i Benestar del Patronat de Turisme Costa Brava Girona per divulgar i promocionar l’oferta de benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. 

Del 19 al 21 de maig, l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar acollirà l’esdeveniment, que ofereix una programació de 17 activitats i tallers per als assistents, públic tant general com professional, que tinguin interès a conèixer, adquirir i millorar les bones pràctiques per a la salut en diferents vessants.

Aquest esdeveniment pioner que aplega un important grup de professionals, en la seva majoria procedents de les comarques gironines o bé amb vinculació amb el territori, posa de manifest la potència del producte del benestar a la demarcació de Girona. Marta Vergés, Núria Coll, Gaspar Hernández, Cristina Brondo, Maria Aurell, Alba Fit Yoga o Fit and Eat by Anna, referents en diverses àrees vinculades al sector del benestar, oferiran classes de ioga, conferències i tallers d’alimentació i benestar.

Les entrades per a aquest festival de cap de setmana es troben a la venda al web https://costabrava.koobin.com/. 

...