Notícia del Butlletí Març 2015

Festival del Vi, Vívid

Més de cent activitats i promocions enoturístiques a la Costa Brava per al mes d’abril

18/03/15 Presentació del Vivid El Festival de Vi a Empúries. FOTO: PERE DURAN

Cent nou activitats i promocions es desenvoluparan a les comarques de l’Alt Empordà i el Baix Empordà durant el mes d’abril, dins del segon Festival del Vi, Vívid, creat pel Club de la Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, per promoure l’enoturisme a la Costa Brava.

El programa d’activitats inclou degustacions de vi, activitats a la natura (com ara enosenderisme i enocaiac), àpats gastronòmics amb maridatge de vins, actuacions de música i ball maridades amb vi, jornades de portes obertes i fires, tractaments de vinoteràpia, a més d’activitats adreçades a professionals del món del vi i el turisme.

El 18 de març, a Sant Martí d’Empúries i a l’Hostal Empúries de l’Escala, va tenir lloc l’acte inaugural i de presentació del programa del festival Vívid 2015, adreçat a una setantena de persones, principalment agents públics i privats del territori, a més dels associats a la Ruta del Vi DO Empordà, implicats en el Festival de Vi. El programa complet es pot consultar al web  vivid.costabrava.org.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona