Èxit d’inscripcions a la cursa atlètica Costa Brava Xtrem Running

Del 24 al 26 abril la Costa Brava és escenari de la primera cursa atlètica Costa Brava Xtrem Running que transcorre per senders pertanyents al GR92 i pels camins de ronda des de Blanes a Portbou.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, juntament amb els 22 municipis costaners gironins i altres entitats i empreses privades, dóna suport a la primera cursa atlètica d’aquestes característiques del país en l’any del Centenari amb l’objectiu de potenciar la destinació a través de l’esport i els atractius naturals, i agermanar gent diversa al voltant d’una competició única al món.

Els dies 24, 25 i 26 abril la Costa Brava és escenari de la primera cursa atlètica Costa Brava Xtrem Running que transcorrerà per senders del GR92 i pels camins de ronda que ressegueixen el litoral gironí de Blanes a Portbou. Es tracta d’una competició única al món: una cursa de muntanya arran d'aigua.

La cursa proposa tres recorreguts diferents: Costa Brava Xtrem, de 200 km, i Costa Brava Challenge, de 100 km -ambdós recorreguts s’inicien a Blanes i acaben a Portbou després de recórrer la Costa Brava en diferents etapes- i la cursa Selva Marítima. La tercera cursa, de caire més popular es farà el dia 24 d’abril té un recorregut de 20 km, establert entre les poblacions de Blanes i Tossa de Mar. Durant tres dies, els esportistes correran per poblacions amb encant i tradició, passaran per paratges de gran bellesa natural –cales, rius, parcs naturals…-, i podran descobrir la bellesa de la zona. 

www.costabravaxtremrunning.com