Espai informatiu www.costabrava.org/actualitat

S’activa l’espai ca.costabrava.org/actualitat, amb informació útil i oficial sobre la COVID-19 per al sector turístic de la demarcació de Girona.


MAIG 2020

Els professionals del sector turístic de la Costa Brava i el Pirineu de Girona tenen ara a la seva disposició l’espai www.costabrava.org/actualitat, que recull informació d’interès sobre la COVID-19, l’activitat turística, la normativa i l’oferta de cursos de formació a distància, així com enllaços a webs oficials.

En concret, s’hi poden trobar els informes setmanals sobre l’activitat turística a Catalunya elaborats per l’Agència Catalana de Turisme, la informació sobre l’impacte de la COVID-19 en l’activitat turística internacional que publica Turespaña, enllaços a webs on es poden tramitar subvencions per a professionals i microempreses del sector turístic afectats i enllaços a fonts internacionals d’informació sanitària, sobre restriccions de mobilitat i sobre ajudes econòmiques governamentals, entre d’altres.

Amb la posada en funcionament d’aquest recurs, l’entitat de promoció turística vol oferir al sector un espai oficial que aplegui, d’una manera ordenada, contrastada i rigorosa, informació d’interès per als professionals.

...