Enquesta al sector turístic

453 empreses i entitats turístiques participen en l’enquesta sobre l’impacte de la COVID-19 i les mesures davant la pandèmia en el sector turístic de la demarcació de Girona.


Al mes d’abril, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va distribuir una enquesta entre més de 3.000 empreses i entitats turístiques de la demarcació pertanyents als subsectors de l’allotjament turístic, la restauració, l’organització d’esdeveniments i les activitats lúdiques, entre altres àmbits, amb l’objectiu de radiografiar l’impacte que la COVID-19 està tenint en el sector turístic gironí des del punt de vista organitzatiu, de gestió i operacional.

L’enquesta, de caràcter anònim, es componia de vint preguntes sobre les repercussions de la crisi en les empreses i la seva activitat i en les competències que afecten directament les entitats encarregades de la promoció, la difusió i la comercialització de productes i serveis turístics, com el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. L’enquesta telemàtica es va distribuir el 14 d’abril i, en un termini de deu dies, va ser contestada per un total de 453 empreses i entitats turístiques gironines.

A partir dels resultats obtinguts, que proporcionen una fotografia real de la situació del sector, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona treballa per definir una estratègia promocional més concreta, d’acord amb la legislació vigent a l’Estat espanyol i a Europa i les mesures i protocols implementats per a cada sector.

...